Den beste kandidaten.
Hver gang.

I motsetning til andre rekrutteringsselskap har vi samlet både Search, Selection og Talent Management under et tak. Vi har, med andre ord, fokus på hele kandidatreisen for den potensielle medarbeideren – og er med hele veien fra tiltrekning og utvelgelse, til onboarding, utvikling og coaching.

En løsning til deg, ingen andre.

 

 

 

Mange års erfaring har vist oss at en suksessfull rekrutteringsprosess krever et grundig forarbeide, løpende kommunikasjon og hyppig feedback. Og sist men ikke minst krever det at løsningen er tilpasset din virksomhet.

Før vi skreddersyr en prosess som matcher dine ønsker, setter vi oss grundig inn i din virksomhet. Vi lytter til dine behov og utfordrer deg på bakgrunn av vår erfaring fra markedet.

Deretter starter search-prosessen hvor vi, gjennom en målrettet og strukturert search-strategi, proaktivt identifiserer, kvalifiserer og vurderer relevante kandidater i tett samarbeid med deg som kunde.

Hvorfor Hudson Nordic?

Vi elsker kaffeavtaler, men…

 

Hos Hudson Nordic gjør vi en dyd ut av å skape opplevelser som strekker lengre enn en kopp kaffe og en snakk. Vi sørger for å komme godt ut fra start ved å avklare forventninger og utvikle materiale i høy kvalitet. Derfra gjør vi et stor nummer ut av å få tiltrukket de riktige kandidatene for så til slutt å skire smidige og nærværende prosesser gjennom hele forløpet.

Vårt mål er å skape langvarige og sterke relasjoner med både kunder og kandidater. Vi tror på at vi skaper mest verdi ved å være en rådgivende sparringspartner som tilbyr vår erfaring og innsikt når kunden har behov for råd.

Det viktigste er at vi kjennetegnes ved en høy grad av kvalitet, profesjonalisme og ærlighet. Som gjør det mulig for oss å kontinuerlig utvikle vårt nettverk og konstant vedlikeholde vår store kandidatbase.

 

 

Vi holder våre kandidater og kunder i hånden hele veien fra oppstart til avslutning av prosessen.