Hudson Nordic.

Hudson Nordic er et erfarent konsulenthus som tilbyr rådgivning og fasilitering innenfor Search, Selection og HR Solutions. Vi har vært representert i Norden i mer enn 20 år, og er idag et team på 30 engasjerte og erfarne konsulenter på tvers av Norge, Sverige og Danmark.

Med lokalt kontor i Oslo og dyktige kolleger både i København, Stockholm og Gøteborg, tilbyr vi våre kunder det samme høye kvalitetsnivået på tvers av landegrenser. Vi er dessuten en del av Hudsons globale nettverk med tilstedeværelse i 30 land.

Vi holder det vi lover. Og gjerne mer enn det.

 

Hudson Nordic er både din partner og rådgiver. Vi er et erfarent og resultatorientert team, som konstant holder seg oppdatert på nye tilnærminger og verktøy for å tiltrekke og utvelge de helt riktige menneskene.

Vi er oppmerksomme på at vi lever av mennesker – og ikke av å selge et produkt eller en generisk tjenester. Derfor er det viktig for oss å skape tillit. Vi holder hva vi lover. Og vi informerer deg ærlig og hyppig hvis ting ikke går som planlagt.

Kontinuerlig oppfølging er en viktig del av vår verden. Både fordi våre kunder forventer det, og fordi det er den eneste måten vi sammen kan skape suksess i en verden i forandring.

It’s who you know.

Gjennom årene har vi bygget et renommé som å være blant Nordens absolutt sterkeste partnere når det kommer til utvelgelse, coaching og utvikling av ledere og spesialister.

Vi har en dyp innsikt og forståelse i våre kunders ønsker og strategiske utfordringer, og våre spesialister er erfarne, med forretningsteft og er kompetente til å rådgi deg og din virksomhet best mulig.

På tvers av Hudson Nordic dekker vi et bredt spekter av bransjer, industrier og funksjoner. Vi kobler alltid på et team som passer godt med dine ønsker og behov.

Gode opplevelser.

Vi lever av å skape forbindelser mellom våre kunder og vårt store nettverk av dyktige talenter på spesialist- og ledernivå. Hver eneste dag endrer vi dyktige menneskers arbeidsliv, og det er et privilegium vi tar ytterst seriøst og er stolte av.

Dyktige kandidater er nøkkelen til våre kunders suksess. Derfor er det ingen hemmelighet at vi strekker oss etter en høy kunde- og kandidattilfredshet i alt vi gjør.

Det betyr at vi ikke bare handler som dyktige fagfolk og profesjonelle rådgivere. Vi etterstreber i like høy grad å skape opplevelser som brenner seg fast som gode minner.

Vi kjenner våre kandidater.

Vårt overordnede fokus er på å skape de beste rammene for utvelgelse, coaching og utvikling av spesialister og ledere. Av samme årsak følger vi vårt nettverk tett gjennom hele dere karriere. Vi fokuserer med andre ord ikke bare på en generasjon av ledere og talenter – men utvikler relasjoner på tvers av generasjoner.

Substans, karakter & stil.

Vår visjon og ambisjon er å forbli en av Nordens sterkeste leverandører av Search, Selection og HR Solutions. Vi ønsker å levere prosesser i høy kvalitet, til rett tid og med høy tilfredshet for både kunder og kandidater.

Og vi ønsker å skille oss ut ved å gjøre det på vår egen måte.

For det er vår styrke. Å levere høy kvalitet. Uansett om du besøker vår nettside eller vårt kontor, skal du gå derfra med en følelse av substans, karakter og stil.

Profesjonalismen ligger i vår måte å møte folk på. Vi stiller høye krav til vårt arbeid, til oss selv og til hverandre.

Hos Hudson Nordic jobber vi ut fra følgende fem dyder…

 

Dedicated.

 

Generous.

Compassionate.

 

Brave.

 

Credible.

 

Curious.