Utvikling av ledere og spesialister.

Å tiltrekke seg dyktige medarbeidere er første skritt i enhver rekrutteringsprosess. Men du har også bruk for å skape en strategi for utvikling, motivasjon og for å beholde dine dyktigste medarbeidere.

Nettopp dette er vi spesialister på hos Hudson Nordic, og vi er alltid til rådighet dersom du ønsker en dypere innsikt i dine nye – eller erfarne – medarbeideres potensialer og utviklingsområder.

For å oppnå de beste resultatene, benytter vi Hudson Nordics eget Development Centre til dette formålet. Vi skreddersyr naturligvis utviklingsforløpet til din virksomhet, slik at vi sammen kan løfte dine ledere og spesialister til det neste nivået i deres karriere.

Development Centre helt kort.

Hudson Nordics Development Centre skaper rammen for en grundig og objektiv utviklingsprosess for utvalgte ledere og spesialister. Med vår dype faglighet som ramme, gir vi lederne sjansen til å nå dypere inn i deres personlige og profesjonelle utvikling

Sammen med deg som kunde velger vi ut spesifikke kompetanser som lederen eller spesialisten skal måles og observeres ut i fra.

Lederutvikling.

Vil dere som ledergruppe skape en felles plattform og i felleskap utvikle organisasjonen mot deres oppsatte mål? Vi kommer inn og setter opp et skreddersydd lederutviklingsprogram tilpasset organisasjonen deres utifra hvor dere befinner dere. Vi kobler også disse aktivitetene og workshopsene til deres resultat, slik at dere kan måle effekten.

Ta kontakt for mer informasjon.