Hudson Nordic Executive Contracting

Hos Hudson Nordic jobber vi hver dag med å skape forbindelser og et godt samarbeid mellom våre kunder og et nettverk av dyktige konsulenter og interim ledere.

Ønsket om å tiltrekke og knytte til seg de beste og mest velegnede har ikke endret seg; men formelen har.

Stadig flere, både selskaper og ansatte, ser fordelene ved å ansette og jobbe på interim basis.

Fordelene med denne fleksibiliteten er mange og merkbare. For et selskap lar en interim løsning deg raskt skalere kostnadene dine. Mulighet for å tiltrekke seg de mest talentfulle ledere og spesialister i markedet. Og muligheten til å støtte din bedrift i endring og implementering av nye arbeidsmetoder, systemer og i tilfelle av omorganisering.

I Hudson Nordic har vi de siste 20+ årene hatt et fokus på å tiltrekke, utvikle og beholde de beste talentene i det nordiske markedet. Vi ser det som vår kjerneoppgave å støtte kundene våre med tilpassede løsninger og opprettholde og utvikle vårt store nettverk, for å være i stand til å handle effektivt når behovet til våre kunder oppstår.

Interim oppdrag – Interimleder – Contracting – GIG

Globalisering, rask teknologisk utvikling og mobilitet i arbeidsmarkedet kombinert med en markedsutvikling som er vanskelig å forutsi åpner opp for flere interim løsninger. I dagens GIG økonomi velger mange bedrifter og spesialister/ledere å jobbe mer prosjektbasert med dedikert ekspertise. Ved interim oppdrag arbeider vi med selvstendige konsulenter, de er ikke ansatte, men våre partnere.

Vi vil raskt og effektivt vurdere og rådgi hvordan selskapers behov, oppgaver og konsulenter matcher hverandre effektivt helt i starten.
Så evaluerer deretter kontinuerlig hvordan organisasjonens og konsulentens mål og resultater samsvarer underveis.

Når kan en interim leder/konsulent passe din organisasjon?

Typiske situasjoner er:

  • Tiden mellom rekrutteringer | Interim behov | Vikariat
  • Internasjonalisering | Etablering | Nye forretningsområder  
  • Utviklingsprosjekt | Bedriftsfusjoner Organisasjonsforandringer 

Ta kontakt med oss for en uformell prat om hvordan vi kan bistå deg i endringen av din virksomhet.

Interimleder. Contractor. Konsulent..
Hva man enn kaller det, så finner vi dem.

Som kunde vil du oppdage at vi vil strekke oss langt for å skape en effektiv og profesjonell prosess med fokus på å skape innsikt i konsulentens faglige kvalifikasjoner, kulturelle passform, utviklingspunkter og personlige preferanser i jobben.
Vi skreddersyr prosessen nøyaktig etter dine behov – for å finne den rette match, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi får energi av å dykke ned i bedriftens kultur og teamdynamikk og ikke bare avdekke konsulentens kompetanse, men også kulturell passform til organisasjonen i prosessen.

Vi er nemlig ikke CV-pushere. Vi ønsker å formidle relasjoner til interimledere eller konsulenter som har de rette ferdighetene til å gå inn, ta ansvar og løse akkurat dine utfordringer – fra dag 1.
Og ikke bare det, vi avdekker også hvordan personen vil passe inn i teamet ditt basert på innsikt inn i akkurat din organisasjons- og teamdynamikk.

Har du behov for interim leder? Skriv til oss..

Er du interessert i oppdrag som interim leder ? Registrer deg i dag.